2014. június 10., kedd

Meghitt fényeket a kertbe!


Van egy olyan érzésem, hogy az elmúlt hónapokat ti is kemény munkával töltöttétek a kertekben.
Ezért most, hogy szép lassan beköszöntött a nyár, végre megpihenhetünk egy kicsit és kihasználva a kert nyújtotta örömöket estékbe nyúlóan élvezhetjük annak minden előnyét.




Ahhoz, hogy az esti órákban is kellemes pillanatokat tölthessünk a kertünkben vagy a teraszunkon, a pihenő székek mellett érdemes hangulatvilágításról is gondoskodni. Mert természetesen praktikusak a falakon világító elektromos fényforrások, mégis jól esik egy kis mécses vagy gyertyalángjánál meginni azt az esti frissítőt, vagy csak csendesen figyelni a környező fákat, bokrokat. Ha pedig egy eldugott kis sarkot szeretnénk estére használhatóvá tenni, akkor a napelemes fényforrásokkal szinte ünnepi hangulatba tudjuk csomagolni kertünket. A jól megvilágított növényekkel és kertsarkokkal egy teljesen új kertélménnyel töltekezhetünk fel estéről-estére. Arról pedig már nem is beszélve, hogy milyen csodás a fogvatartott lobogó lánggal szembenézni, miközben élvezzük az nyáridő múlását.

Irány a kert, végre itt a nyár!

Romantikus gyertyafényes






Ünnepi pillanatok


 


Meghitt kültéri kandalló
 

Képek és termékek forrása: itt és itt

Ha tetszett a bejegyzés, akkor csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz, hogy mindig friss inspiráló kert ötletekkel gazdagodj!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése